maanantai 9. syyskuuta 2013

Aaa.. So limitless.

Miltä tuntuis, kun pystyis elämään rajattomasti? Tekeen ihan mitä tahansa, missä tahansa, milloin tahansa, ihan vaan siksi koska pystyy siihen? Kuinka siinä vaiheessa pysyisi pää kasassa?

Niin paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia. Tosin monia malliesimerkkejä on vähän liiankin monta.
Näemme monia, jotka ovat seonneet rahasta. Ja pahasti.

Sanotaan, että raha tuo valtaa. Raha rikkoo rajoja. Niinhän se tekee. Itse en oo vielä koskaan päässyt siihen tilanteeseen, että voisi elää edes jotenkin ilman rajoja. Se tuntuu kyllä olevan jonkunlainen päämäärä.
Ei tietenkään mitään tyhmiä, lainvastaisia asioita, mutta sellaisia, että ei tarvitse stressata huomisesta.

Mutta missä sen kaiken kultainen keskitie menee, se pitäisi ensin selvittää. Ihan vaan siksi, ettei jokin osa aivoissa menisi lukkoon, ja alkaisi käyttäytyä kuin aivoton vuohi.

Ehkä oma perhe, koti, vakituinen työpaikka, yleensäkkin elämä, joka olisi vakaa ja säännöllinen tois sen rauhallisuuden joka tarvitaan sellasen vallan pitämiseen.

Ihmiset, ilman ylenpalttista valtaa, etsivät sitä kaikkea onnellisuutta alkoholista.
Ihmiset, ylenpalttisella vallalla, etsivät sitä onnellisuutta huumeista, jota alkoholi ei enää tuonut ajan saatossa.

Meitä tarvitaan kaikenlaisia tähän maailmaan, mutta kuka päättää sen, ketkä saavat elää rajattomasti, ja kuka asettaa rajat vallattomille. Niissä saappaissa en ikimaailmassa haluaisi olla.

Oon joskus myös kuullut, että rajat tuo turvaa. Mä elän mielummin turvassa.

- Sarah




1 kommentti:

  1. Hei Sarah!:) Haluaisin kysyä että oletteko te Tommin kanssa enää minkäänlaisissa väleissä, kuten esim. oletteko te vielä ystäviä? Te olitte koko bb historian söpöin pari:))

    VastaaPoista