tiistai 3. syyskuuta 2013

IIKS! Se olis taas se aika vuodesta!

Julkkis-BB. Noh, eikö sitä nyt ole jo tarpeeksi spekuloitu joka mediassa. Mä en viitsi siitä enään muuta sanoa, kuin että KYLLÄ, aion katsoa tämän pävän aloitusjakson, ja varmasti monia muitakin !

Sen sijaan, ajattelin ottaa esiin vähän vähemmän iloisen asian. Nimittäin nuorten itsemurhat.

Olen nyt törmännyt, ensin yhteen jonka kautta toiseen ja niin edelleen, nuoren kirjoittamaan blogiin ja muihin otsikoihin, joissa he ovat kamppailleet omia tuntojansa vastaan, ja lopuksi ei vaan enää voimat riittäneet. Nää on koskettanut mua ERITTÄIN kovasti. Aion jatkaa näiden asioiden tutkimista ja ymmärtämistä. Jokaisen ihmisen olisi varmasti hyvä joskus paneutua näihin asioihin, sillä ne eivät ole todellakaan niin yksinkertaisia asioita kuin luullaan.

Pari viikonloppua sitten, kun mulla oli yötöitä ja oltiin kaverin mökillä, niin siinä muiden törpötellessä jostakin linkistä löysin tieni tämän tytön blogiin:

http://girlbehindsmiles.blogspot.fi/

Siinä vaiheessa kun luin tuon ensimmäisen ja viimeisen postauksen, en pystynyt enää olla lukematta alusta saakka. Tuo tyttö jos joku on tehnyt töitä sen eteen, että paranisi. Surettaa niin paljon, että ne ajatukset saivat hänet päätymään siihen mihin päätyi.
Toivon todella että tällä tytöllä on nyt parempi olla, ei huolia, murheita tai tuskaa. Lepää rauhassa.



Idea tähän postaukseen tuli käydessäni lukemassa IltaSanomien sivuja, ja törmätessäni seuraavaan artikkeliin:

http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1288595286795.html

Oon erittäin ylpeä näistä ihmisistä jotka tekevät töitä sellaisten ihmisten kanssa, joilla on vaikeaa.

Oon hetken aikaa jo itsekin kamppaillut tietynlaisten henkisten asioiden kanssa, jotka ovat ajautuneet jo siihen että vaikuttaa välillä jopa fyysiseenkin kuntoon. Tähän asti olen onneksi selvinnyt poikaystävän ja perheen uskomattomalla tuella. Ja se luo suurta turvallisuuden tunnetta, että tietää voivansa mennä tuollaiseen paikkaan, jossa ymmärretään. Jossa saat puhua.
Täällä Vaasassa on ainakin yksi asema jossa autetaan ihmisiä omien itsejensä kanssa, nimeltään Klaara.

Muistakaa ihmiset, että elämä on joskus kiinni erittäin pienistäkin teoista. Olkaa ystävällisiä ja auttakaa lähimmäistä, miksei myös kauimmaista. Pienet teot on yleensä niitä suurimpia tällaisissa tilanteissa.

- Sarah




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti