keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Keskiviikkopumppi!

Mahtavaa keskiviikkopäivää kaikille, ai että kun on hyvä olo! 8)
Tästä hyvästä olosta saan kiittää vain ja ainoastaan, Dynaforden ruusujuuriuutetta! Se todella toimii, suosittelen niin lämpimästi kuin vain voin.
 Maku ei ehkä ole se kaikkein mahtavin, mutta sen voi sekoittaa veden sijaan myös vaikkapa jääteen, normaalin teen tai jonkun muun juoman joukkoon. Itse vedin tänään ekaa kertaa suoraan sheikkeriin ja veden kanssa kitusiin.

Kerrankin luontaistuote, joka todella toimii! Jaksat paremmin, väsyneisyydestä ei ole tietoakaan tämän jälkeen.
Tänään taas uurastin salilla ja vedin treenin siten, että kuuntelin vain, ja ainoastaan päätäni. Että missä vaiheessa yleensä tulee se että "nyt ei jaksa enää", sitten kun se tuli, arvioin kroppani jaksamuksen. Ja kroppahan jaksoi. Tästä siis huomasin, että kyllä se kaikki vaan lähtee sieltä pääkopasta.
Älkää kuunnelko niitä ajatuksia, jotka yrittävät lannistaa, vaan niitä, jotka jaksavat kannustaa.

Huomasin treenini melkein lopussa, että olkapään lihakseni näkyy! Hihi, olin niin onnellinen että vedin hymyssä suin treenin loppuun ja päätin palkita itseni solariumilla. Se on niin hieeeno! <3

Mietiskelin tässä huomista jalkatreeniä, että uskaltaudunko menemään salin "isojen poikien puolelle" tekemään jalat.. Nimitys on siis ihan, vain ja ainoastaan minun ja ystävieni kesken keksitty nimi Wasa Sports Clubilla, sillä mielestämme salin "takaosassa" on niinsanotusti "isot pojat" aina pumppaamassa, sinne ei oo pikkutytöillä asiaa.. :D

Laitan huomenna taas uutta kuvaa.
See ya, xoxo

Sarah

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti