torstai 25. huhtikuuta 2013

Torstai on edelleen toivoa täynnä. :3

Hepskukkuu, ihana torstai!

Tämä torstai muutti taas hiukan elämääni. Sain asioita järjestykseen ja jälleen vähän taakkaa pois harteilta. Enimmäkseen henkistä taakkaa, eikä sitäkään olisi, ellen keksisi stressata aina jokaisesta pikkuasiasta mitä elämässäni tapahtuu.

Nyt kaikki on siis hyvin 8) ... Ehkä jopa paremmin kuin hyvin..

 Tänään salilta kävin treenin jälkeen hakemassa tollasen CMS-matkustuspassin, jolla pääsee sitten tuossa kun lähdetään viikonloppulomalle parhaan ystäväni Wilhelmiinan kanssa Helsinkiin, niin Helsinki Sports Clubille vähän pumppaamaan.. :)
Muutenkin, tuolla niinsanotulla "omalla" salillani, WSC:llä on mielestäni aivan mielettömät edut ja puitteet. Onhan se toki Suomen suurin sali, mutta myös nimensä mittainen.
Jos joku joskus on tulossa Vaasaan käymään, niin suosittelen EHDOTTOMASTI vierailua WSC:llä. Mahtava mesta, hyvä ilmapiiri ja viihtyisä ympäristö.
Kekkasin tuossa viikonlopun aikana uuden ruoan. Ei tää nyt kaikille oo uusi, mutta mulle on.
Eli j-lihaa, sinne vatkaa pari kolme neljä munaa sekaan, mahdollisesti myös halutessaan paprikaa, ne paistaa pannulla ja voila. Päälle raejuustoa ja ehkä fetajuustoa. Mitä nyt mieli tekee ja mitä jääkaapista sattuu löytymään. Suosittelen! (:

 Eipä sitten tänään muuta! Pitäkää itsenne miehinä ja naisina, voikaa, syökää ja liikkukaa hyvin!

xoxo
Sarah



2 kommenttia:

  1. Mäki tykkään wsc :stä. :D hankkisin jäsenyyden jos asuisin Vaasassa, mutta tällähetkellä käyn sielä vaan kaverin kans silloinku se saa ottaa kaveria mukaan. Ja pitää ittekki kokeilla tommosta jauhelihakananmunapaprikahöttömeininkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että joku muukin on löytänyt tiensä sinne! :)

      Ja se kaveripassisysteemi on mun mielestä aivan huikea. Kiva että sullakin on mahdollisuus päästä sinne kuitenkin edes joskus.

      Noh, kokeilitko mössöä? ;D

      Poista